Mem van Nanne
Liefdevol, natuurlijk en duurzaam opgroeien.
 

Wasbare luiers: hoe en wat?


De wereld van wasbare luiers kan voelen als een bos waardoor je de bomen niet meer ziet 🌲🌳. Dit heb ik zelf ook ervaren toen ik startte met wasbaar luieren bij Nanne. Het is natuurlijk juist mooi dat er veel keuze is qua systemen en merken, want elk kindje is anders (bijvoorbeeld qua bouw en behoeftes) en ook elke ouder heeft andere voorkeuren. Maar het is wel fijn als je het overzicht kunt behouden en zo een juiste keuze kunt maken. Want alhoewel wasbare luiers aan het eind van de rit een stuk goedkoper zijn dan wegwerpluiers, is het wel een grotere investering in één keer en wil je een miskoop natuurlijk voorkomen. 


Persoonlijk advies

Om bovenstaande redenen heb ik er bewust voor gekozen om geen webshop te worden voor wasbare luiers, maar te werken met consulten op afspraak bij mij thuis. Tijdens zo'n consult kan ik de (aanstaande) ouders alles uitleggen over wasbare luiers en kunnen we samen bekijken wat er zou passen bij het kindje en de wensen van de ouder(s). En ook echt niet onbelangrijk: de luiers zijn allemaal bij mij te bekijken en te voelen. Dit is erg fijn bij het maken van een keuze 🛍️! 


Een consult is helemaal gratis en is onderaan deze pagina te reserveren via het aanvraagformulier. Natuurlijk ben ik er ook voor de ervaren wasbare luiergebruikers voor de aanschaf van wasbare luiers en/of toebehoren zonder consult vooraf: een afspraak maken voor een winkelbezoek kan ook via het aanvraagformulier onderaan deze pagina! Hiernaast is het ook mogelijk om producten te bestellen voor afhalen of bezorging, neem hiervoor contact op met Mem van Nanne 📬. 


Merken

Ik heb een weloverwogen keuze gemaakt voor de merken waar ik mee werk. In plaats van zoveel mogelijk merken aan te bieden, heb ik gekozen voor een kleine selectie waarmee ik wel alle verschillende systemen in het assortiment heb. Per systeem heb ik ook weer verschillende merkopties om zo goed aan te sluiten bij het kindje, de wensen van de ouder (s) en/of het budget. Hiernaast hebben kwaliteit (bepaald aan de hand van échte ervaringen) en duurzaamheid (materialen, keurmerken en vervaardigingsland) ook een grote rol gespeeld bij de keuze 🌻


De merken die je bij Mem van Nanne kunt vinden zijn Bamboolik, Hu-Da, Petit Lulu, HappyBear (wasbare luiers en toebehoren) en Cheeky Wipes (wasbare billendoekjes). Van alle merken heb ik veel artikelen op voorraad, en ik kan alle (overige) artikelen voor je bestellen! 


Bamboolik_1
Hu-Da
Petit Lulu
Happy Bear_1
Cheeky Wipes
Logo rood wit klein


Het complete pakket

Mijn doel is om (aanstaande) ouders op een fijne manier de overstap naar wasbare luiers te laten maken. Zo heb ik naast de wasbare luiers zelf, ook alle benodigde accessoires in huis. Artikelen die je samen gebruikt en die ik destijds her en der bij elkaar heb verzameld, heb ik gebundeld zodat het andere (aanstaande) ouders het zoekwerk bespaart en ze in één keer klaar zijn. Of juist andersom, dingen die ik destijds als (vaak een duur) pakket heb gekocht en waarvan ik nu denk: 'dit kan toch veel simpeler?!', heb ik omgevormd tot een makkelijker en goedkoper alternatief. 


Tot slot

Mijn enthousiasme over wasbare luiers wil ik graag met je/jullie delen. Hieronder vind je het aanvraagformulier om een afspraak te maken, maar schroom niet om ook contact met mij op te nemen als je andere wensen hebt. Lijkt het je leuk om een consult samen met je vriend(inn)en te doen? Past het consult je alleen op een bepaalde dag of tijd? Of is het fijner als ik bij jou langskom, in plaats van jij bij mij? Vraag het! Want er is heel veel mogelijk 🤍
 
 
E-mailen
Instagram